Subnavigatie
DINER

Diner serveren wij van 17:00 tot laat

VOORGERECHTEN:

Brood & Boter.

Soep van de week.

Mosterdsoep. Friese droge worst of zalm/paling/Hollandse garnalen.

Carpaccio. Vers gesneden van het Friese weiderund.

Zalmtartaar.

Gamba's.Grote garnalen in een pittige gele curry.

Proeverij / Mondvermaakjes.

HOOFDGERECHTEN:

Wroetvarken. Varkenhaas met brie ,spek & preiselbeeren.

Friesland & Groningen (gevulde kip uit Friesland met Mozzarella uut Grootegast) en pesto.

Diamanthaas met pepersaus.

Biefstuk met klapstuk. Kogelbiefstuk met draadjesvlees.

Cowboy steak met rode wijnsaus.(RibEye)

Grote schnitzel ( Mozzarella, Italiaanse kruiden, zon tomaat, verse kruiden) uit de oven.

Hollandse Snoekbaars.

Slibtong met remoulade saus.

Vega reepjes met een heerlijke salade gepofte tomaat op een pittah brood.

Deze gerechten worden geserveerd met friet,gebakken aardappeltjes,salade en verse groenten.

OEDS HAPPEN:

De Oedsburger (100%black Angus beef) op een turke bol.

Biefstuk met kruidenboter.

Kipsaté.

Boerenbal met duivelse mosterd.

Schnitzel met champignon of pepersaus.

De Oedshappen serveren wij met friet & salade

 

Lees meer